Δίκτυο Διανομής

Δίκτυο Διανομής

Ένα ισχυρό εμπορικό δίκτυο, ένας πλήρως εξοπλισμένος στόλος

Για την αποθήκευση και τη διανομή των προϊόντων Φρεσκούλης, η Eurocatering διαθέτει δύο κέντρα διανομής με ψυκτικούς θαλάμους και έναν ιδιόκτητο στόλο 48 φορτηγών-ψυγείων.

Τα δύο αυτά κέντρα βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας. Το κέντρο διανομής Αθηνών είναι δίπλα στον χώρο τυποποίησης και εξυπηρετεί την Αττική, τη Βόρεια Πελοπόννησο μέχρι την Πάτρα και τις αποστολές στα νησιά.

Το κέντρο διανομής Θεσσαλονίκης καλύπτει τον νομό Θεσσαλονίκης και τους όμορους νομούς, τη Θεσσαλία και τις εξαγωγές προς τις άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Εκτός από τα δύο κέντρα διανομής υπάρχουν επίσης το τμήμα logistics, το τμήμα πωλήσεων και τα τμήματα merchandising.

Η ανάπτυξη δικτύου εμπορικών αντιπροσώπων-συνεργατών είναι στρατηγικής σημασίας για τον Φρεσκούλη και μία διαδικασία που ενισχύεται διαρκώς ανάλογα με την αύξηση της ζήτησης. Το εμπορικό δίκτυο διανομής του Φρεσκούλη αναλαμβάνει και εκτελεί παραδόσεις προϊόντων σε κεντρικές αποθήκες, αλυσίδες σούπερ μάρκετ, καθώς και τοπικά καταστήματα τροφίμων ή μίνι μάρκετ. Η ανάπτυξή του έχει στρατηγική σημασία για τη μάρκα. Η καλλιέργεια των συνεργασιών μας είναι μια διαρκής διαδικασία που ενισχύεται ανάλογα με την αύξηση της ζήτησης.