Μια μικρή ιστορία, μια συνταγή ιστορική

Μια μικρή ιστορία, μια συνταγή ιστορική

Ζούμε γρήγορα, μαγειρεύουμε γρήγορα, τρώμε πάνω από δυο φορές την ημέρα, νοιαζόμαστε περισσότερο για την υγεία μας, λατρεύουμε τον ελεύθερο χρόνο. Δεν ήταν πάντα έτσι. Στο μέλλον όμως θα είναι έτσι όλο και περισσότερο!

Και ακριβώς γι' αυτό ξεκίνησε ο Φρεσκούλης
και οι έτοιμες σαλάτες του. Έντεκα χρόνια πριν και για πρώτη φορά στην Ελλάδα των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων,
η Εurocatering ΑΕ, γνώρισε στους Έλληνες τα πλεονεκτήματα μια ολόφρεσκης, καλοπλυμένης και έτοιμης να σερβιριστεί σαλάτας λαχανικών.
Από τότε μέχρι σήμερα ο Φρεσκούλης έχει δημιουργήσει νέες σειρές προϊόντων, δίνοντας την λύση σε όλους εμάς που ψάχνουμε για ένα θρεπτικό και νόστιμο γεύμα ή σνακ που μας εξοικονομεί χρόνο στην δουλειά ή στο σπίτι.
Στις σαλάτες λαχανικών, έχουν προστεθεί οι σαλάτες γεύματα, οι φρουτοσαλάτες, τα υγιεινά σνακ, τα φρέσκα φύλλα, τα ντρέσινγκ σαλάτας.

Κάθε προϊόν Φρεσκούλης είναι ένας μοναδικός συνδυασμός φρεσκοκομμένων και φρεσκοπλυμένων λαχανικών, που δημιουργούν απίθανες γεύσεις.

Τα λαχανικά του Φρεσκούλη καλλιεργούνται και ωριμάζουν στην Ελληνική γη, κάτω απ’ τον Ελληνικό ήλιο, με τη φροντίδα έμπειρων αγροτών που συνεργάζονται μαζί μας χρόνια. Συλλέγονται καθημερινά και μεταφέρονται με προσοχή στις εγκαταστάσεις μας όπου ελέγχονται, κόβονται φρέσκα και πλένονται ξανά και ξανά σε καθαρό νερό. Συσκευάζονται σε προστατευτική ατμόσφαιρα από σύγχρονα μηχανήματα, αποθηκεύονται και κατόπιν μεταφέρονται σε ιδανικές συνθήκες.

Με τον Φρεσκούλη είναι τόσο εύκολο να τρώμε σωστά!