Σαλάτα ρόκα με υπερτροφές

Από τον Κώστα Τσίγκα
chef, εστιατόριο Osteria Vespa Rossa
osteria-vesparossa.gr

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 

1 σαλάτα Άγρια Ρόκα Φρεσκούλης
1 ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κύβους
1 φλιτζάνι κινόα βρασμένη
2 παντζάρια βρασμένα κομμένα σε κύβους
50 γρ. κράνμπερι αποξηραμένα
75 γρ. κατσικίσιο τυρί τριμμένο (προαιρετικό)
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας μηλόξυδο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 
  1. Βράζουμε την κινόα για 15-18 λεπτά.
  2. Αδειάζουμε το περιεχόμενο της σακούλας σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το αβοκάντο, το παντζάρι, τα κράνμπερι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κινόα.
  3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο και αλάτι.