Σαλάτα με ψητά ροδάκινα (Pesche nettarine grogliate e burrata)

Από τον Βαγγέλη Μπουχέλο
chef di cucina, εστιατόριο Testaccio Cucina Italiana >br> testaccio.gr
Σαλάτα με ψητά ροδάκινα (Pesche nettarine grogliate e burrata)
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 

Υλικά
300 γρ. κόκκινα τοματίνια Φρεσκούλης (προσθέτουμε κίτρινα και μαύρα αν θέλουμε)
1 ζουμερό ροδάκινο ή νεκταρίνι
200 γρ. Ιταλικό τυρί μπουράτα (buratta) ή ανθότυρο ή φρέσκια μοτσαρέλα
 

για το ντρέσινγκ
3 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο
2 κουταλάκια γλυκού ξύδι λευκό
χυμό από μισό λεμόνι
αλάτι, πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 
  1. Προετοιμασία για ντρέσινγκ: Αναμιγνύετε πολύ καλά όλα τα υλικά σε μπλέντερ.
  2. Κόβουμε τα τοματίνια στα δύο. Αφαιρούμε την φλούδα από το ροδάκινο και κόβουμε σε φέτες. Τοποθετούμε στο πιάτο και προσθέτουμε το τυρί. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ.