Μια μικρή ιστορία, μια συνταγή ιστορική

Ζούμε γρήγορα, μαγειρεύουμε γρήγορα, τρώμε πάνω από δυο φορές την ημέρα, νοιαζόμαστε περισσότερο για την υγεία μας και το περιβάλλον, λατρεύουμε τον ελεύθερο χρόνο. Δεν ήταν πάντα έτσι. Τα πράγματα βελτιώνονται και το μέλλον θα ειναι ακόμα καλύτερο!

Και ακριβώς γι' αυτό ξεκίνησε ο Φρεσκούλης και οι έτοιμες σαλάτες του. Το 2004, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Εurocatering ΑΕ, γνώρισε στους Έλληνες τα πλεονεκτήματα μιας ολόφρεσκης, καλοπλυμένης και έτοιμης να σερβιριστεί σαλάτας λαχανικών.

Από τότε ο Φρεσκούλης γράφει τη δική του μικρή ιστορία παράγοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων από ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά που διατίθεται σήμερα, στην ελληνική αγορά.

Αυτή είναι η τέχνη του φρέσκου!

Νόστιμοι κλασικοί ή πρωτότυποι συνδυασμοί καρπών, χορταρικών, χρωμάτων, αρωμάτων και υφών: Σαλάτες λαχανικών, σαλάτες γεύματα, φρέσκα φύλλα, φρέσκα λαχανικά για μαγείρεμα, βιολογικές σαλάτες, υγιεινά σνακ, φρέσκα μυρωδικά, οπωρολαχανικά ελληνικής γης, φρουτοσαλάτες, χυμοί και λαχανικά ατμού! Η προϊοντική γκάμα Φρεσκούλης προσφέρει διαλεχτά φύλλα και λαχανικά, όλα ευεργετικά και νόστιμα, συσκευασμένα σε προστατευτική ατμόσφαιρα, έτοιμα για μια γιορτή γεύσης και φρεσκάδας!

Αυτή είναι η τέχνη του Φρεσκούλη, δεν είναι στα μουσεία, αλλά στο χωράφι, στο δρόμο, στο σπίτι, στο γραφείο, στο σχολείο, στα μικρά μας ταξίδια. Κάθε μέρα, παντού.

Με τον Φρεσκούλη, είναι τόσο εύκολο να τρώμε σωστά!