Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Ο Φρεσκούλης πιστεύει ότι η επιτυχία του ενός ευδοκιμεί, όταν ευδοκιμούν οι πολλοί. Γι’ αυτό σε ανταπόδοση της εμπιστοσύνης του κοινού διασφαλίζει ένα σημαντικό κοινωνικό μέρισμα στην ελληνική κοινωνία με δωρεές, αξιοποίηση κάθε προϊόντος και καλές πρακτικές για τον πλανήτη Γη.

Δράσεις

Ο Φρεσκούλης συμμετέχει στο δίκτυο Διάσωσης και Προσφοράς Τροφίμων της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε» με στόχο να μην πάει «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη». Επιπλέον με στόχο την ανακούφιση ευπαθών ομάδων ο Φρεσκούλης συνεργάζεται με φορείς όπως η Οργάνωση Γη, η Praksis, η Τράπεζα Τροφίμων, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αχαρνών προχωρώντας όποτε είναι εφικτό σε δωρεές προϊόντων προς συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη. 

Ο Φρεσκούλης προσφέρει μια αγκαλιά φρούτα και λαχανικά

Ετήσια δράση μέσω της οποίας επιλέγουμε, με την πολύτιμη συνεργασία της οργάνωσης «Μπορούμε»,  12 κοινωφελείς οργανισμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που φιλοξενούν συνολικά 390 παιδιά και ενήλικες και καλύπτουμε τις ανάγκες τους σε φρέσκα οπωρολαχανικά.
Η εβδομαδιαία αποστολή φρούτων και λαχανικών περιλαμβάνει 15 βασικά είδη, συν αυγά και επιπλέον δύο με τρία προϊόντα εποχής.
Η δράση ενισχύεται κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερο και επεκτείνει την προσφορά της σε περισσότερα σωματεία και οργανισμούς.

Άλλες δράσεις

Μεριμνώντας για το περιβάλλον ο Φρεσκούλης μειώνει το ενεργειακό του αποτύπωμα ανακυκλώνοντας και εφαρμόζοντας μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας μέσω της κομποστοποίησης και της εκτύπωσης σε FSC πιστοποιημένα χαρτιά.

ΚΕΘΕΑ

Όλες οι εκτυπώσεις του Φρεσκούλη (συσκευασίες, έντυπα, κατάλογοι προϊόντων) ανατίθενται στη μονάδα γραφικών τεχνών  ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ που φιλοξενείται στο χώρο της θεραπευτικής κοινότητας ΙΘΑΚΗ με στόχο τη στήριξη της επαγγελματικής κατάρτισης των μελών της κοινότητας και την ενίσχυση του προϋπολογισμού και άρα του θεραπευτικού έργου του ΚΕΘΕΑ.

Αθλητικοί Σύλλογοι, Εκδηλώσεις Σχολείων και Νέων

Συμμετέχει σε χορηγίες προϊόντων, ρουχισμού και εξοπλισμού σε αθλητικούς συλλόγους.  Επίσης, χορηγεί προιόντα και κυρίως υγιεινά σνακ σε εκδηλώσεις σχολείων, οργανισμών, φορέων τους με στόχο όχι, μόνο τη στήριξη του έργου τους αλλά κυρίως την εξοικείωση με την υγιεινή διατροφή των παιδιών και της νέας γενιάς.

Ενδεικτικοί αποδέκτες των χορηγιών ειδών: Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Μαγκουφάνας "Αθηνά", Ζήρεια 2018, Σύλλογος Τοξοβολίας Θηβών, 14ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών, Lifeguard Hellas Save & Rescue Volunteer Team, Μέρα Μαγιού Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Beach Volley Αγιόκαμπου, Μπορούμε, Run the Lake-Λίμνη Βουλιαγμένης, TEDx kids ilissos, TEdxPatras, TEDxPanteionUniversity, Ethelon Days.

Αιτήματα

Ο Φρεσκούλης και η εταιρεία Eurocatering είναι ανοιχτοί στην υποστήριξη της κοινωνίας και σας προσκαλούν να αποστέλλετε τα αιτήματά σας στο info@freskoulis.gr

Ο Φρεσκούλης και η εταιρεία Eurocatering είναι ανοιχτοί στην υποστήριξη
της κοινωνίας και σας προσκαλούν να αποστέλλετε τα αιτήματά σας στο
info@freskoulis.gr