Δίκτυο Διανομής

Ένα ισχυρό εμπορικό δίκτυο, ένας πλήρως εξοπλισμένος στόλος

Το 2004, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Εurocatering ΑΕ, γνώρισε στους Έλληνες τα πλεονεκτήματα μιας ολόφρεσκης, καλοπλυμένης και έτοιμης για σερβίρισμα σαλάτας λαχανικών. Από τότε, μέχρι σήμερα, ο Φρεσκούλης γράφει τη δική του ιστορία παράγοντας και διανέμοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων από ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά που διατίθεται σήμερα, στην ελληνική αγορά.

Για την αποθήκευση και τη διανομή των προϊόντων Φρεσκούλης, η Eurocatering διαθέτει τέσσερα κέντρα διανομής με ψυκτικούς θαλάμους και έναν ιδιόκτητο στόλο 65 φορτηγών-ψυγείων.

Τα τέσσερα αυτά κέντρα βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα καλύπτοντας μεγάλο μέρος της Ελλάδας. 

Εκτός από τα κέντρα διανομής το δίκτυο μας υποστηρίζεται το τμήμα Logistics, το τμήμα Πωλήσεων και Merchandising. Το δίκτυο διανομής του Φρεσκούλη αναλαμβάνει και εκτελεί παραδόσεις προϊόντων σε κεντρικές αποθήκες, αλυσίδες σούπερ μάρκετ, καθώς και τοπικά καταστήματα τροφίμων ή μίνι μάρκετ.

Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, μπορείτε να μας στείλετε email, στο info@freskoulis.gr ή να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 210-2400869 (για Νότια Ελλάδα) και 2310-752585 (για Βόρεια Ελλάδα) και θα σας εξυπηρετήσουμε αμέσως.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας!