Οι παραγωγοί μας

Ένα δίκτυο καλλιέργειας υψηλής ποιότητας

Το 2004, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Εurocatering ΑΕ, γνώρισε στους Έλληνες τα πλεονεκτήματα μιας ολόφρεσκης, καλοπλυμένης και έτοιμης για σερβίρισμα σαλάτας λαχανικών. Από τότε, μέχρι σήμερα, ο Φρεσκούλης γράφει τη δική του ιστορία παράγοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων από ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά που διατίθεται σήμερα, στην ελληνική αγορά.

O Φρεσκούλης συνεργάζεται αποκλειστικά με παραγωγούς που εφαρμόζουν καλές γεωργικές πρακτικές σύμφωνες με το σύστημα Ολοκληρωμένης Αγροτικής ∆ιαχείρισης. Η αειφορία στο χωράφι διασφαλίζει την ποιότητα της παραγωγής όσο και την υγεία του περιβάλλοντος.

Το δίκτυο συμβολαιακής γεωργίας του Φρεσκούλη περιλαμβάνει σήμερα, περισσότερους από 80 παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα, με θερμοκήπια και προσεγμένες υπαίθριες καλλιέργειες σε: Πελοπόννησο, Εύβοια, Θεσσαλία, Μακεδονία, Βοιωτία.

Με τη διαρκή συμβολή της Eurocatering και ενός δικτύου συνεργαζόμενων γεωπόνων, η επιλογή του σπόρου, η παρακολούθηση της καλλιέργειας και η συμβουλευτική υποστήριξη φέρνουν άριστα ωφέλιμα αγροτικά προϊόντα. Μοιραζόμαστε αυτά τα οφέλη!

Οι παραγωγοί μας είναι μέλη της μεγάλης οικογένειας Φρέσκουλη. Γνωρίζουν καλά τα μυστικά της σωστής παραγωγής, καλλιεργούν φρεσκάδα. Χάρη στη δουλειά, την εμπειρία και την αγάπη τους για πρόοδο, προσφέρουμε καθημερινά φρέσκα προϊόντα από εξαιρετικά λαχανικά και φρούτα.