Ζεστή Πολίτικη Σαλάτα

Από τον Βαγγέλη Λονίκου
Chef της Daily Taste foodservices
www.daily-taste.gr

Υλικά

1 σαλάτα Πολίτικη Φρεσκούλης

2 αυγά

200γρ. σουτζούκι ή λουκάνικο της αρεσκείας μας

αλάτι, πιπέρι

ελαιόλαδο

 
Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι, ψήνουμε το σουτζούκι ή το λουκάνικο με ελάχιστο ελαιόλαδο. Αφαιρούμε και κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.

Στο ίδιο τηγάνι, βάζουμε τα 2 αυγά και τα κάνουμε μάτια, μελάτα με αλάτι και πιπέρι. Τηγανίζουμε για 1,5-2 λεπτά και αφαιρούμε.

Και πάλι στο ίδιο τηγάνι, ρίχνουμε τη σαλάτα και σοτάρουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι.

Τοποθετούμε την σοταρισμένη σαλάτα σε πιάτο. Προσθέτουμε τα λουκάνικα και από πάνω βάζουμε τα αυγά. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.