Ιταλική με κόκκινη πιπεριά,

αυγό και γραβιέρα

από την food blogger, www.mamatsita.com

Υλικά

1 συσκευασία (425 γρ) Οικογενειακή Ιταλική Σαλάτα
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
3 βραστά αυγά
μερικές φλύδες γραβιέρας
μερικά κλωναράκια άνηθο
αλάτι

για το dressing 
2 κ. σ. βαλσαμικό ξύδι
6 κ. σ. ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

1. Ξεκινώ με το dressing. Σε ένα γυάλινο βαζάκι με καπάκι, προσθέτω τα υλικά του dressing κι ανακινώ καλά.
2. Βάζω τη σαλάτα στο σκεύος που θα σερβίρω και προσθέτω τα βραστά αυγά, την πιπεριά, τις φλύδες γραβιέρας και τα κλωναράκια του άνηθου.
3. Περιχύνω τη σαλάτα με το dressing και προσθέτω αλάτι.