Λαχανικά ατμού με φιλέτο σολομού

από τη food blogger, nikis_food (instagram)

Υλικά

• 1 σακουλάκι λαχανικά ατμού Φρεσκούλης

• 1 φιλέτο σολομού

• 5 κ.σ. ελαιόλαδο

• Αλάτι

• Πιπέρι

• 1 κ.γ. άνηθος Φρεσκούλης

 

Για το ντρέσινγκ λαχανικών

• 5 κ.σ. ελαιόλαδο

• 1 κ.σ. μέλι

• 2 κ.σ. μουστάρδα

• Χυμός από ένα λεμόνι

• 1 πρέζα αλάτι

 

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το σολομό και τον βάζουμε σε αλουμινόχαρτο. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τον άνηθο. Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά.

Τα λαχανικά ατμού όπως είναι με την συσκευασία για 8 λεπτά στα μικροκύματα, και είναι έτοιμα, τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα.

Χτυπάμε πολύ καλά του ντρέσινγκ τα υλικά και τα περιχύνουμε επάνω από την σαλάτα μας.