Πράσινη ανάμεικτη σαλάτα

με ασιατική βινεγκρέτ

Από τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια,
www.balthazar.gr, www.differentanddifferent.gr

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ

  • 2 τμχ Καπριτσιόζα ατομική 100γρ
  • 2 τμχ Ιταλιάνα ατομική 100γρ
    • ¼  ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
    • ¼ ματσάκι μυρώνι ψιλοκομμένο
    • ½ πιπεριά Φλωρίνης κομμένη julienne
    • 16  ντοματίνια κομμένα στη μέση

 

ΓΙΑ ΤΟ DRESSING

  • ¼ σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 20ml χυμό πορτοκάλι
  • 20ml  χυμό λεμόνι
  • 20ml soy sauce
  • 60μλ ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ

  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας μαζί με το dressing.

ΓΙΑ ΤΟ DRESSING

  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί