Πράσινη σαλάτα υπερτροφών

από τον Κώστα Τσίγκα

Υλικά

1 σαλάτα Μαρούλια Φρεσκούλης

100 γρ. βρασμένα Λαχανάκια Βρυξελλών Φρεσκούλης

½ ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κύβους

30 γρ. αμύγδαλα ωμά ανάλατα

1 κ.σ. σπόροι μουστάρδας

1 κ.σ. ηλιόσποροι

Για το dressing

2 κ.σ. χυμός λεμονιού

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 
Εκτέλεση

Βράζουμε τα λαχανάκια μέχρι να μαλακώσουν.

Αδειάζουμε τη σαλάτα σε μπολ. Προσθέτουμε το αβοκάντο, τα λαχανάκια και τους ξηρούς καρπούς. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το dressing.