Πράσινη σαλάτα υπερτροφών

Από τον Κώστα Τσίγκα

Υλικά
  • 1 σαλάτα Μαρούλια Φρεσκούλης
  • 100 γρ. βρασμένα Λαχανάκια Ελληνικής Γης Φρεσκούλης
  • Μισό ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κύβους
  • 30 γρ. αμύγδαλα ωμά ανάλατα
  • 1 κ.σ. σπόρους μουστάρδας
  • 1 κ.σ. ηλιόσπορους

για το ντρέσινγκ

  • 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τα λαχανάκια μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Ρίχνουμε το μείγμα της σαλάτας σε μπολ. Προσθέτουμε το αβοκάντο, τα λαχανάκια και τους ξηρούς καρπούς. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ.