Σαλάτα με ψητά ροδάκινα

και ανθότυρο ή μοτσαρέλα

Από τον Βαγγέλη Μπουχέλο

Υλικά
  • 300 γρ. Τοματίνια Φρεσκούλης (προσθέτουμε κίτρινα και μαύρα αν θέλουμε)
  • 1 ζουμερό ροδάκινο ή νεκταρίνι
  • 200 γρ. Ιταλικό τυρί μπουράτα (buratta) ή ανθότυρο ή φρέσκια μοτσαρέλα
     

για το ντρέσινγκ

  • 3 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο
  • 2 κουταλάκια γλυκού ξύδι λευκό
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Προετοιμασία για ντρέσινγκ: Αναμιγνύετε πολύ καλά όλα τα υλικά σε μπλέντερ.
  2. Κόβουμε τα τοματίνια στα δύο. Αφαιρούμε την φλούδα από το ροδάκινο και κόβουμε σε φέτες. Τοποθετούμε στο πιάτο και προσθέτουμε το τυρί. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ.