Σαλάτα με ψητά ροδάκινα

και ανθότυρο ή μοτσαρέλα

aπό τον Βαγγέλη Μπουχέλο

Υλικά

300 γρ. Τοματίνια Φρεσκούλης (προσθέτουμε κίτρινα και μαύρα αν θέλουμε)

1 ζουμερό ροδάκινο ή νεκταρίνι

200 γρ. ιταλικό τυρί μπουράτα (buratta) ή ανθότυρο ή φρέσκια μοτσαρέλα

Για το dressing

3 κ.γ. ελαιόλαδο

2 κ.γ. ξύδι λευκό

Χυμό από ½ λεμόνι

Αλάτι, πιπέρι

 
Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε πολύ καλά σε μπλέντερ όλα τα υλικά για το dressing.

Κόβουμε τα τοματίνια στα . Αφαιρούμε τη φλούδα από το ροδάκινο και κόβουμε σε φέτες. Τοποθετούμε στο πιάτο και προσθέτουμε το τυρί. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το dressing.