Σαλάτα με γκοργκοντζόλα

προσούτο και dressing μάνγκο

από τον chef Κωνσταντίνο Γόντικα

Υλικά

2 συσκευασίες σαλάτα Γουστόζα Φρεσκούλης 

4-5 φέτες προσούτο

100γρ.γκοργκοντζόλα

Για το dressing

Χυμός από 1 λάιμ

1 μάνγκο κομμένο σε κύβους

½ κ. γλ. τσίλι κόκκινο

1 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Για να ετοιμάσουμε το dressing ανακατεύουμε πρώτα πολύ καλά το μάνγκο μαζί με το τσίλι.

Στραγγίζουμε με σουρωτήρι για να μην έχουμε ίνες και στον χυμό που μένει προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Αναμιγνύουμε στο μούλτι.

Αδειάζουμε την σαλάτα σε μπολ και προσθέτουμε την γκοργκοντζόλα σε κομμάτια και το προσούτο

Περιχύνουμε τη σαλάτα με το dressing.