Σαλάτα Άγρια Ρόκα με υπερτροφές

Από τον Κώστα Τσίγκα

Υλικά
  • 1 σαλάτα Άγρια Ρόκα Φρεσκούλης
  • 1 ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κύβους
  • 1 φλιτζάνι κινόα βρασμένη
  • 2 παντζάρια βρασμένα κομμένα σε κύβους
  • 50 γρ. κράνμπερι αποξηραμένα
  • 75 γρ. κατσικίσιο τυρί τριμμένο (προαιρετικό)
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές σούπας μηλόξυδο
Εκτέλεση 
  1. Βράζουμε την κινόα για 15-18 λεπτά.
  2. Αδειάζουμε το περιεχόμενο της σακούλας σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το αβοκάντο, το παντζάρι, τα κράνμπερι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κινόα.
  3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο και αλάτι.