Σαλάτα άγρια ρόκα με υπερτροφές

από τον Κώστα Τσίγκα

Υλικά

1 σαλάτα Άγρια Ρόκα Φρεσκούλης

1 ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κύβους

1 φλ.κινόα βρασμένη

2 παντζάρια, βρασμένα και κομμένα σε κύβους

50 γρ. κράνμπερι αποξηραμένα

75 γρ. κατσικίσιο τυρί τριμμένο (προαιρετικά)

3 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. μηλόξυδο

 

Εκτέλεση 

Βράζουμε την κινόα για 15-18 λεπτά.

Αδειάζουμε τη σαλάτα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το αβοκάντο, το παντζάρι, τα κράνμπερι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κινόα.

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο και αλάτι.