Εξοχική με αχλάδι, καρύδια και τυρί

από τον Φρεσκούλη

Υλικά

1 σαλάτα Εξοχική Φρεσκούλης

1 αχλάδι κομμένο σε φέτες

½ φλυτζ. καρύδια

100γρ τυρί προβολόνε ή γλυκιά γραβιέρα

Για το dressing

2 κ.γ. λευκό βαλσαμικό ξύδι

2 κ.γ. μέλι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Εκτέλεση

Αδειάζουμε τη σαλάτα σε μπολ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά

Αναμιγνύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά για το dressing σε μπλέντερ. 

Περιχύνουμε τη σαλάτα με το dressing και το πιάτο είναι έτοιμο για σερβίρισμα!