Άγρια ρόκα με σπαράγγια

και κατσικίσιο τυρί

Από τον chef Δημήτρη Σκαρμούτσο
www. dimitrisskarmoutsos.gr

Υλικά

1 σαλάτα Άγρια Ρόκα Φρεσκούλης

1 μάτσο πράσινα σπαράγγια

100 γρ. κατσικίσιο τυρί ή κατίκι

Χυμός από 1/2 λεμόνι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 
Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τα σπαράγγια μέχρι να μαλακώσουν, περίπου για 20 λεπτά.

Αδειάζουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε ένα μπολ και τοποθετούμε από πάνω τα σπαράγγια και το τυρί.

Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι θαλασσινό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Η σαλάτα αυτή σερβίρεται αμέσως.