Άγρια ρόκα με σπαράγγια

και κατσικίσιο τυρί

Από τον Σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο
www. dimitrisskarmoutsos.gr

Υλικά
  • 1 σαλάτα Άγρια Ρόκα Φρεσκούλης
  • 1 μάτσο πράσινα σπαράγγια
  • 100 γρ. κατσικίσιο τυρί ή κατίκι
  • Χυμό από 1/2 λεμόνι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Σωτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τα σπαράγγια μέχρι να μαλακώσουν, περίπου για 20 λεπτά.
  2. Αδειάζουμε το περιεχόμενο της σακούλας σε ένα μπολ και τοποθετούμε από πάνω τα σπαράγγια και το τυρί.
  3. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμόνι, λίγο αλάτι θαλασσινό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Η σαλάτα αυτή σερβίρεται αμέσως.