Salad Wrap

με τόνο και μυρωδικά

από τον chef Λάμπρο Βακιάρο
http://www.lambrosvakiaros.com

Υλικά

2 μεγάλες αραβικές πίτες

1 συσκευασία ανάμεικτα σαλατικά

1 συσκευασία Φρέσκα φύλλα Βαλεριάνα Φρεσκούλης

1 συσκευασία Τοματίνια Φρεσκούλης, κομμένα στη μέση

2 κονσέρβες τόνου σε νερό

1 κ.σ. κάπαρη, ψιλοκομμένη

Ξύσμα από ½ λεμόνι

2 – 3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό

10 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

⅓ ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος

⅓ ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος

5 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι – πιπέρι

 

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού, τον τόνο (στραγγισμένο καλά), και αλατοπιπερώνουμε.

Προσθέτουμε τα τοματίνια, τις 2 σαλάτες και ανακατεύουμε πολύ καλά, έως ότου το μείγμα να «αγκαλιάσει» τα σαλατικά.

Στρώνουμε την κάθε αραβική πίτα σε μια μεγάλη λαδόκολλα και βάζουμε στη μέση από μισή σαλάτα.

Τυλίγουμε κάθε πίτα και σφραγίζουμε με τις λαδόκολλες.