ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΕΣ

 

Φρέσκα, υγιεινά γλυκά to go!

 

Οι ολόφρεσκες φρουτοσαλάτες του Φρεσκούλη επαναλανσάρονται ανανεωμένες και λαχταριστές, φροντίζοντας την απόλαυση, τη φυσική κατάσταση, την καθημερινή ευκολία, αλλά και το περιβάλλον.  Είναι τόσο γλυκιές που αντικαθιστούν το επιδόρπιο και τόσο υγιεινές και εύκολες που φτιάχνουν τη διάθεση!

 

Οι αγαπημένες φρουτοσαλάτες Ανανάς (καθαρισμένο και κομμένο φρούτο) και Sweet Delight (ανανάς, δαμάσκηνο ή νεκταρίνι, σταφύλι, μήλο, αχλάδι) συνοδεύονται πλέον από δύο καινούρια μίγματα, το Exotic (ανανάς, παπάγια, μάνγκο) και το Natural (ανανάς, ακτινίδιο, πορτοκάλι).  Όλα τα φρούτα είναι καθαρισμένα και φρεσκοκομμένα, χωρίς σιρόπι ή έξτρα ζάχαρα. Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε για την καθημερινή σας δόση γεύσης, ευεξίας και βιταμινών είναι να ανοίξετε τη συσκευασία. Όπως και όλα μας τα προϊόντα, φτάνουν σε εσάς με την ποιοτική εγγύηση που διασφαλίζουμε σταθερά για τους καταναλωτές μας.

 

Οι φρουτοσαλάτες μας τοποθετούνται πλέον σε μια τελείως...φρέσκια συσκευασία που μεριμνά για το περιβάλλον! Το ποτήρι και το πιρούνι είναι φτιαγμένα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και μάλιστα το ποτήρι είναι και επαναχρησιμοποιούμενο – τόσο ανθεκτικό και εύχρηστο που μπορούν να αξιοποιηθεί με δεκάδες βολικούς τρόπους μέσα στο σπίτι: για το παιχνίδι των παιδιών, για αποθήκευση μυρωδικών στο ψυγείο, για πότισμα στα γλαστράκια.

 

Σε συσκευασίες των 180 γρ. οι φρουτοσαλάτες και 220 γρ. ο ανανάς, οι φρουτοσαλάτες μας, τα πιο γλυκά μέλη της οικογένειας Φρεσκούλης Υγιεινά Σνακ & Γεύματα to Go,  είναι το απόλυτο χορταστικό και υγιεινό σνακ. Ζουμερές, ολόφρεσκες και δροσερές γεύσεις για κάθε ώρα της ημέρας!

ανανάς

www.freskoulis.gr  

 

Τα προϊόντα συντηρούνται στο ψυγείο.

Αναζητήστε τα σε σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ.

Δεκέμβριος 2020