Νέες συσκευασίες για τη μεγαλύτερη επώνυμη γκάμα φρέσκιας σαλάτας στην Ελλάδα

Οι Νο1 επώνυμες σαλάτες φρεσκάρουν την εμφάνισή τους.

 

Με νέα εμφάνιση μπορούν να βρουν πλέον, οι καταναλωτές τις σαλάτες ΦΡΕΣΚΟΥΛΗΣ. Το αγαπημένο brand που λάνσαρε πρώτο στην Ελλάδα ολόφρεσκες τυποποιημένες σαλάτες λαχανικών, ανανεώνει την εικόνα του, κάνοντας την παρουσία του στο ράφι ακόμα πιο ξεχωριστή και φιλική προς το κοινό.

συσκευασία σαλάτας πανδαισία φρεσκούλης

Οι νέες συσκευασίες σαλάτας αποπνέουν αέρα φρεσκάδας και παροτρύνουν τον κάθε καταναλωτή να επιλέξει τον δικό του αγαπημένο συνδυασμό λαχανικών μέσα από τη μεγαλύτερη επώνυμη γκάμα στην Ελλάδα. Το μοντέρνο εικαστικό που φέρει έντονη χρωματική διαφοροποίηση ανά κωδικό προϊόντος κάνει πιο ευδιάκριτο το είδος της σαλάτας που περιέχει κάθε σακούλα. Η διαφάνεια, τα επιπλέον στοιχεία και οι πρόσθετες ειδικές σημάνσεις προσφέρουν επιπλέον πληροφορίες για τη συντήρηση, τη διατροφική αξία και τη διαχείριση των συστατικών, που από το χωράφι βρίσκονται στο ράφι σε 24 ώρες, διατηρώντας αναλλοίωτο το πολύτιμο φορτίο τους.

 

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητα που τον έχει κάνει Νο1 επιλογή στις επώνυμες έτοιμες σαλάτες, ο ΦΡΕΣΚΟΥΛΗΣ συνεχίζει να αναβαθμίζει τα προϊόντα του και να συνεισφέρει στη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας και διατροφής των καταναλωτών.